Abazoviq: NA NJOHIN, PRANDAJ NUK NA THËRRASIN

Dritan Abazoviq, Abazovic Kryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv dhe bartësi i listës së kësaj parti në zgjedhjet e mbajtura pak kohë më parë Dritan Abazoviq ka deklaruar që Mali i Zi Pozitiv do ti siguronte përkrahje partive nacionale shqiptare për formimin e pushtetit të ri vetëm në baza parimore dhe me plan të qartë të punës së pushtetit të ardhshëm. “Ato e dinë këtë dhe prandaj askush nuk na thërret në bisedime”, tha ai për “Vijesti”.

Partia pozitive në zgjedhje ka fituar dy mandata, kështu që koalicioni eventual i Forcës dhe koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ me 15 mandate duhet të kishte edhe dy vota për formimin eventual të shumicës.

PSD (SDP) ka deklaruar që në asnjë mënyrë nuk do të pranonte ftesën e Forcës për negociata duke theksuar që sot vazhdojnë negociatat me PDS për formimin e koalicionit të gjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep