Abazoviq: NESËR FILLOJNË NEGOCIATAT ME GJEKEN DHE CUNGUN

Dritan Abazoviq, Abazovic Kryetari i Këshillit komunal të MZ Pozitiv dhe deputeti i kësaj parti Dritan Abazoviq ka thënë në deklaratë për Portal Analitika që nesër do të fillojnë negociatat zyrtare të Malit të Zi Pozitiv, Forcës dhe koalicionit të cilin e udhëheq Fatmir Gjeka për formimin e pushtetit lokal në Ulqin.

Abazoviq ka pohuar që mbrëmë është mbajtur takimi joformal i përfaqësuesve të këtyre tri partive politike në të cilën është caktuar mbledhja e nesërme, por që në atë takim nuk është folur mbi detajet e formimit të shumicës së re në Ulqin.

“Mbas marrëveshjes që kenë arritur Nazif Cungu dhe Gjeka janë krijuar kushtet që MZ Pozitiv, siç paralajmëruam më herët, të kyçet në negociata mbi formimin e pushtetit lokal në Ulqin”, tha Abazoviq duke kujtuar që koalicioni i këtyre dy partive është përshëndetur nga partia e tij.

“Përshëndes marrëveshjen e këtyre dy partive. Nesër do të mbajmë takim formal ku do të flasim për të gjithë detajet lidhur me formimin e shumicës së re parlamentare në Ulqin. Diçka më konkret ose përfundimtare vetëm nesër mbas takimit të cilin e caktuam zyrtarisht”, tha Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep