Abazoviq: PADI PENALE PËR SHKAK TË LAJMEVE TË RREJSHME

Dritan AbazovicDeputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka dorëzuar të enjten padinë penale në Prokurorinë themelore shtetërore në Ulqin kundër disa personave.

Ai në prokurori ka paditur N.N. personat për shkak të “dyshimit se kanë kryer veprën penale shkaktimin e panikës dhe rrëmujës, duke publikuar dhe transmetuar lajme të rrejshme nëpërmjet portalit Lajm.me”.

“Disa muajt e fundit në vazhdimësi portal i cili në internet mund të gjendet si www lajm me ose nëpërmjet faqes së Facebook-ut Lajm me ose Lajme nga Ulqini transmeton lajme të cilat janë të pasakta, të pavërteta dhe keqdashëse”, tha Abazoviq në arsyetimin e padisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…