Abazoviq: PDS-SË I MBETEN VETËM SATELITËT DHE GRUPIMET E INTERSIT TË PAKICAVE

Dritan AbazovicDeputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka deklaruar se është vështirë të pritet që cili do votues i opozitës do ti afrohet PDS-së.

“Ato i lëshuan të gjithë subjektet e rëndësishme, i mbeten vetëm satelitët të cilët të gjithë së bashku të mblidhen në një listë nuk mund ta kalojnë pragun dhe grupet e interesit të pakicave, të cilëve i bëjnë presion në ora dy pas mesnate. Plus, shumë funksionar të theksuar i kanë në burg, e siç duket, deri në zgjedhje do të kenë edhe tjerë”, tha ai në intervistë për Portali analitika.

Sipas fjalëve të tija, Malit të Zi i nevojitet blloku i vërtet qytetar, i cili do të ishte alternativë e vërtet e PDS-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…