Abazoviq: PËRGATITET “INCIZIMI” I RI NË ULQIN

Dritan Abazoviq Strazbur, Dritan Abazovic StrazburDeputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka paralajmëruar që kushtet për mbajtjen e zgjedhjeve të ardhshme lokale në Ulqin po përkeqësohen dhe që tani janë vërejtur presionet ndaj qytetarëve. “Është e dukshme që shantazhohen njerëzit, ndërsa keni situatën që asfaltohen rrugët në fshatra. Nuk jam i sigurt a ka punësime, sigurisht ka presione në arsim, që do të thotë që kushtet në përgjithësi nuk dallojnë në krahasim me të gjitha zgjedhjet e kaluara, të cilat ishin të mbushura me parregullsi”, tha ai për “Dan”.

“Definitivisht, ky pushtet dhe partnerët e tij, e ato janë partitë nacionale Shqiptare, nuk dijnë të sillen ndryshe politikisht. Ekzistojnë dyshimet e shumta dhe mund të thuhet që tani që institucionet do të jenë para një testi të madh kur bëhet fjalë për zgjedhje të drejta në këtë komunë”, përfundoj Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e premte, është dita e Arefatit, sipas besimit islam, një nga ditët më

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do të mbahet deri në fund të gushtit dhe në program ka një sërë përmbajtjesh

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko