Abazoviq: PRESIM REZULTAT TË MIRË

Dritan-Abazovic-015-1Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që pret që partia e tij të arrij rezultat të mirë në zgjedhjet lokale në Ulqin.

“Presim rezultat të mirë në zgjedhje, para së gjithash për arsye se Ulqini është qytet në të cilin për shkak të karakteristikave të tija zgjedhjet janë sado pak më interesante se në komunat tjera. Ne kemi tubuar ekipin e ri, e cila është e gatshme të punoj për të mirën e të gjithë qytetarëve të cilët deri tani nuk ishin të aktivuar politikisht. Kemi potencial të konsiderueshëm njerëzor dhe jemi e vetmja parti e cila në thelb ofro diçka të re në Ulqin. Shpresojmë që  këtë do ta njohin votuesit dhe që do të reagojnë pozitivisht në këtë fakt”, tha ai në deklaratën dhënë portalit Kodex.me.

Sipas fjalëve të tija, Mali i Zi Pozitiv dallohet nga të tjerët, që do të thotë që nuk do të premtoj asgjë, përveç punës së përkushtuar, transparencës dhe qasjes së sinqertë ndaj punës publike.

Intervistën e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do