Abazoviq: REVIZIONI I PRIVATIZIMIT DHE PUNËS SË KOMUNËS

Dritan Abazoviq, Abazovic Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që kjo parti do të ndërmarr të gjitha masat nga niveli lokal lidhur me shkëputjen e kontratave dhe ndjekjen penale të investitorëve të papërgjegjshëm në Ulqin. Ai për “Vijesti ka paralajmëruar revizionin e punës së komunës. “Revizioni do të kryhej në afatin më të shkurt dhe askënd nuk do ta kursenim”, shtoi Abazoviq.

Sipas fjalëve të tija, është e nevojshme që në mënyrë tjetër të organizohen sekretariatet ekzistuese dhe formimi i zyrave të reja të cilat do të përmirësonin ambientin ekonomik.

“Ne menjëherë do të nisnim punimin dhe miratimin e planit strategjik të komunës, marketingun e planit për investime dhe planit për menaxhimin e destinacionit në turizëm. Po ashtu do të inicionim transferimin e institucioneve në Qytet të vjetër, duke filluar nga Organizata turistike, Shkolla e muzikes, Qendra për kulturë. Kemi planifikuar të formojmë dhe këshillin për menaxhimin e Kalasë”, theksoi Abazoviq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep