Abazoviq: UNË DO TË VEPROJA PRAPË NJËJTË, GJUKANOVIQI NUK E BESOJ

Dritan Abazovic Parlament, Dritan Abazoviq ParlamentDeputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq në intervistën për “Monitor” komentoi incidentin e javës së kaluar në Kuvend me kryeministrin Millo Gjukanoviq i cili e quajti “vagabond”(kopuk).

“Isha i befasuar, shokuar. Gjithmonë tentoj të kam marrëdhënie mjaft korrekte me të gjithë në Parlament, me kryetarin, me kolegë, administratën. Ngjashëm është dhe me anëtarët e Qeverisë, kështu që nuk prisja të jem shënjestër në të cilën gjuhet me fjalor rruge nga kushdo, pra as nga kryeministri”.

Disa herë e pyeta a mi dërgon mua këto fyerje, në mënyrë që të jem i sigurt në atë që dëgjoj dhe shoh. Kishte mundësi të ndjehet dhe urrejtja e madhe, armiqësia e cila, thënë në mënyrë figurative, në atë moment mund të prehej me thikë. A ka ironi më të madhe nga kjo që kryeministri, i cili është në skenë publike aq gjatë sa unë kam vite jete, të më thotë mua apo kujtdo nga klubi im që është mbrojtës i mafisë!?

Unë prapë do të veproja në të njëjtën mënyrë, sikur të vihesha në situatë të ngjashme. Do të dilja në mbrojtje të dinjitetit të kolegëve të mi dhe vetes. Besoj se ai do të vepronte ndryshe.

Nga kjo shumë lehtë mund të bihet përfundimi se kush nga ne dy duhet të pendohet, nëse ka fytyrë”, tha Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do