Abazoviq uroi Fiter Bajramin: Me besim në një të ardhme më të mirë 

 

Dritan AbazovicKryetari i Lëvizjes qytetare URA, Dritan Abazoviq uroi të gjithë qytetarët e fesë islame me rastin e Fitër Bajramit.

“Të gjithë pjestarëve të besimit islam, në emrin tim personal dhe në emër të Lëvizjes qytetare URA, përgëzoj këtë festë madhështore. Dëshiroj që ta kaloni me shëndet, në paqe dhe mirëqenie me të dashurit tuaj me dëshirë që kjo festë t’ju sjellë paqe mendore dhe shëndet trupor, mendime të kthjellta dhe veprime të mira “, tha Abazoviq.

Në urim theksohet që, “festa të tilla janë pjesë e mozaikut në të cilin gjendet Mali i Zi multikulturor dhe multikonfesional”.

“Fitër bajrami është një mundësi e mirë që të kujtojmë dhe vizitojmë fqinjët dhe miqtë e tanë, dhe së bashku ta ndajmë gëzimin e kësaj feste. Pas një muajit të sakrificës ti festojmē festat e ardhshme me besim në një të ardhme më të mirë dhe të përbashkët për të gjithë ne”, përfundon Abazoviq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer