Abazoviq: VOTA PËR FORCË ËSHTË VOTË PËR PDS

Dritan Abazoviq, Abazovic Bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq tha që çdo votë për Forcën e re demokratike është në të vërtet votë për PDS. “Kjo parti akoma nuk është deklaruar në thirrjet tona të shumta të tregoj se a do të shkoj pas zgjedhjeve në koalicion me PDS-në, por as partitë tjera”, tha ai për “Vijesti”.

Sipas fjalëve të tija, Forca votat gjithmonë i ka fituar në retorik opozitare të drejtuar koalicionit qeverisës, por dëshira e madhe e kësaj parti për pushtet ka çuar udhëheqësinë e saj larg nga ideja e tyre burimore.

Tani nuk i ka mbetur asgjë tjetër veç që me keqpërdorimin e institucioneve publike të cilat paraqiten në marketingun e tyre politik në televizionin lokal, si dhe me lutje, presione dhe premtime të vendeve të punës të provojnë të mbrojnë interesat e veta personale”, shtoi Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do