Ada: GJETEN DHE KTHYEN PRONARËS NGA ULQINI KULETËN, DOKUMENTAT DHE ÇELËSIN E HUMBUR

Kuleta që i përkiste Ulqinakës J.V., e cila u gjet në Adë të Bunës, iu kthye pronarës, shkruan Primorske.me.

Ajo përmbante rreth 500 euro, dokumente personale dhe çelësa veture, dhe u gjet nga Maja Zhupanoviq dhe Boris Mihailloviq.

Edhe pse në situatat kur gjenden paratë, gjetësi i ndershëm ka të drejtën e një pjese të shumës, Borisi tregoi se nuk donte që gruaja ta nderonte sepse e konsideron aktin e kthimit të gjërave të humbura si një akt njerëzor.

Duke falënderuar gjetësve, J.V. shkroi në FB: “Gjëra të tilla rivendosin besimin te njerëzit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…