Afër Dubrovnikut: U ARRESTUAN PESHKATARËT SHQIPTARË

Policia detare e Kroacisë ndaloj të dielën ekuipazhin e peshkarexhës shqiptare në peshkim të paligjshëm brenda ujrave territoriale të Kroacisë. Ato kanë peshkuar në Konavle, në jugperëndim nga vendi Molunat, apo 30 kilometër në jug të Dubrovnikut lajmëron Dalmacia news.

Në peshkarexhën shqiptare ishin udhëheqësi dhe tre anëtarë të ekuipazhit, të gjithë shtetas të Shqipërisë.

Mbas përfundimit të hetimit ato, me propozimin për akuzë, u sollën në Gjykatën themelore në Dubrovnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…