Agim Çeku: PËRFAQSUESI DIPLOMATIK I KOSOVËS SË SHPEJTI NË PODGORICË

“Kosova mburret për marrëdhëniet me Mal të Zi dhe bashkëpunim të shkëlqyer fqinjësor. Neve na vjen mirë që Mali i Zi që tani ka emëruar të ngarkuarin për punën dhe ne në Kosovë do ta bëjmë këtë gjë së shpejti” deklaroj Ministri i sigurisë në Kosovë Agim Çeku.

Ai tha që dinë për kërkesën e palës malazeze që në Kushtetutë të shkruaj që Malazezët janë popull konstitutiv.

“Kjo do të ndodh, e me cilën shpejtësi nuk e di. E di që ky do të jetë një impuls shtesë të marrëdhënieve të mira fqinjësore”, tha Çeku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…