Agjencia: ABAZOVIQ HARROI TË LAJMËROJË 20 MIJË EURO

Dritan Abazoviq, Dritan AbazovicAgjencia për parandalimin e korrupsionit ka dorëzuar me 20 tetor Gjykatës për kundëvajtje në Budva – Njësia Ulqin kërkesën për inicimin e procesit të kundërvajtjes kundër deputetit Dritan Abazoviq, i cili, sipas raportit të kësaj Agjencie ka shkelur Ligjin për parandalimin e korrupsionit, sepse ka lajmëruar vlerën e pasaktë të depozitës në bankë, shkruan “Dnevne novine”.

Abazoviq më herët ka dhënë pëlqimin me shkrim për kontrollin e llogarive të tija bankare.

Agjencia ka vërtetuar se Abazoviq ka lajmëruar vlerën e pasaktë të depozitës në bankë, gjegjësisht me 31 dhjetor të vitit të kaluar në llogarinë e tij ishin 20.000 euro më shumë para nga vlera që ai e vendosi në Raportin për të ardhurat dhe pronën për vitin 2016 të cilin ia dorëzoi Agjencisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…