Agjencia: NË ULQIN ÇMIMI I UJIT MË I ULËTI NË BREGDET

Uji, voda, VodacomAgjencia Rregulluese për Energjetikë, që pjesë të kompetencës ka edhe rregullimin e çmimit të ujit, publikoi raportin e fundit.

Siç thuhet në këtë document, çmimi i ujit në Komunën e Ulqinit është 80 cent dhe është më i ulëti në Bregdet, gjersa çmimi më i lartë është në Kotorr ku kushton 1,03 euro.

Shtohet se në Ndërmarrjen Publike “Ujësjellës dhe Kanalizime” në Ulqin janë të punësuar 124 punëtorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…