Agjencia për antikorrupsion: PADI KUNDËR 10 FUNKSIONARËVE NË ULQIN

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNga Agjencia për parandalimin e korrupsionit është njoftuar se kanë dorëzuar dhjetë kërkesa për nisjen e procesit për kundërvajtje kundër funksionarëve në komunë të Ulqinit të cilët nuk e kanë plotësuar detyrimin e vet ligjor.

Siç thuhet, më 31 mars ka përfunduar afati për dorëzimin e raportit vjetor për të ardhurat dhe pronën.

Sanksionet për shkeljen e Ligjit për parandalimin e korrupsionit nga ana e funksionarëve publik, ku bënë pjesë edhe mosdorëzimi i raportit për të ardhurat dhe pronën, sillen prej në 500 deri në 2000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…