Agrumet: 20 TONË U DËRGUAN NË HUNGARI

MandarinaProdhuesit e agrumeve nga Ulqini ishin të dielën të kënaqur. Sepse, atë ditë drejt kryeqytetit të Hungarisë, Budapest, u transportuan 20 tonë agrume dhe klementina, njoftohet Portali UL-info nga OJQ “Agrumet”.

Pritet që ky trend i mirë të eksportit të kësaj peme jugore të vazhdojë edhe ditët në vijim kah vendet e Evropës qendrore, si dhe Serbisë, Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Në Ulqin ka rreth 300 mijë rrënjë mandarina prej ku vilen rreth një mijë tonë mandarina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci