Akcioni “Marta”: NDËR TË ARRESTUARIT DHE 32 VJEÇARI NGA ULQINI

Punonjësit e Drejtorisë së policisë, në bashkëpunim me Prokurorin e lartë të shtetit në Podgoricë kanë realizuar aksionin policor disa mujor me emrin “Marta”, në kuadër të cilit në pesë qytete të Malit të Zi janë arrestuar 16 persona për arsye të shpërndarjes dhe vënies së paligjshme në qarkullim të drogës, nga të cilët njëri është punonjës i policisë, ka lajmëruar të martën në konferencën për medie këshilltarja për marrëdhënie me publikun të DP Tamara Popoviq.

Ajo tha që me aksionin e koordinuar dhe të planifikuar në Podgoricë, Tivar, Nikshiq, Kotorr dhe Tivat janë ndërprerë disa zinxhir të shpërndarjes dhe vënies në qarkullim të kokainës, heroinës dhe suboteksit në territoret e këtyre qyteteve.

Me padi penale janë përfshirë 23 persona, nga të cilat 16 persona janë arrestuar, gjashtë persona janë në Entin për kryerjen e sanksioneve penale në Spuzh, derisa një person është akoma në kërkim. Ndër personat që të martën herët janë arrestuar është dhe M.S. (32) nga Ulqini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.