Aksident: LËNDOHEN RËNDË DY PERSONA

Policija, stopB.Gjakonoviq dhe D.Muhoviq nga Ulqini janë lënduar rëndë në aksidentin i cili sot pasdite ka ndodh në rrugën prej Adës kah Ulqini, shkruan “Vijesti”.

Mbas dhënies së ndihmës së parë në Shtëpinë e shëndetit në Ulqin, janë hospitalizuar në Spitalin e përgjithshëm në Tivar.

Sipas informatave të kësaj gazetë, Gjakonoviq në aksident ka pësuar tronditje në tru, ndërsa Muhoviq thyerje të dorës dhe të dy janë jashtë rrezikut për jetën.

Deri te aksidenti erdhi mbasi që Gjakonoviq, i cili ka vozitur makinën e tipit“Jetta” me targa Ulqin, për arsye që nuk dihen ka dal nga rruga dhe ka goditur shtyllën e ndriçimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci