Aksioni i inspekcionit në det: U SEKUESTRUAN DY SKUTERË

Inspektori kryesorë shtetërorë Svetllana Shlivançanin ka lajmëruar që në Ulqin janë sekuestruar dy skuterë për shkak të shkeljes së ligjit.

Ajo paralajmëroj që javët e ardhshme puna e inspekcioneve do të rritet.

Udhëheqësi i Njësisë së kapetanisë së portit në Ulqin, kapiteni Petar Poçek tha që këto ditë trafiku në det është shumë i madh. „shkeljet janë dhe nga ana e plazhistëve dhe nga ana e atyre që vozisin mjetet lundruese. As plazhistët nuk respektojë rregullat që të lahen në hapësirë të caktuar, por njëjtë kështu rregullave nuk i përmbahen as mjetet lundruese, sidomos skuterët“, tha ai dhe shtoi që deri tani, për fat të mirë, nuk kishte ndonjë shkelje të rëndë të rregullave detare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…