Aksioni i Policisë: GJENDET DROGA, 19 PERSONA DËNOHEN PËR SHKAK TË MOSLAJMËRIMIT TË QËNDRIMIT

Buna (4)Punonjësit e Drejtorisë së Policisë së MPB-së – Departamenti i sigurisë kufitare Ulqin, në bashkëpunim me punonjësit e Departamentit për luftë kundër drogës dhe Njësisë së Sigurisë Ulqin dhe në bashkëpunim me Policinë Komunale, dje në hapësirën e Plazhit të Madh dhe Grykëderdhjes së Bunës gjeten dhe sekuestruan rreth 450 gram marihuanë e cila ishte e groposur dhe e lënë.

Siç thueht, tre persona u proceduan për shkak të drogës, gjersa me për kundërvjajte u dënuan 19 të huaj të cilët nuk e lajmëruan qëndrimin.

Shtohet se masa e ndalimit të qëndrimit iu dha 10 shtetasve të huaj të cilët nuk plotësuan kushtet për qëndrim në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…