Aksioni i prokurorisë: PAS BUDVËS NË RADHË ERDHI ULQINI?

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë dy ditët e kaluara është vërtetuar deklarata e prokurorit special Milivoje Katniq e dhënë javën e kaluar për TV “Vijesti” kur tha se po punohet në rastet shumë serioze në Ulqin.

Mediet kanë transmetuar se dy raste, “Kino bahçja” dhe “Shasi”, janë lëndë tashmë të formuara në këtë organ shtetëror.

Siç mësojmë, po hetohen edhe tenderët të cilët janë shpallur në periudhën 2011-2014, si dhe puna e disa organeve komunale kur bëhet fjalë për disa leje ndërtimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…