Aksioni qytetarë: HAPIN RRUGËT E VALDANOSIT

ValdanosRreth një qind qytetarë të Ulqinit dhe pronarë të tokës në Valdanos me ftesën e “Grupit për Valdanos” po pastrojnë sot rrugët të cilat çojnë në këtë gji përrallor dhe deri tek ullishtat e mbuluara me kaçuba dhe shkurre.

Deri në Valdanos çojnë tri rrugë, kështu që çdo fundjavë do të pastrohet nga një.

Përndryshe, në pastrimin e rrugëve që çojnë në Valdanos për çdo ditë punojnë tetë punëtorë nga Enti për punësim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…