Aktorja Jankoviq: NË ADË GJITHMON NDJEHEM QETË

Nina Jankovic, Nina JankoviqAktorja atraktive serbe Nina Jankoviq, e njohur nga seria “Montevideo, Bog te video”, ka deklaruar që “Ada e Bunës është vendi ku gjithmonë ndjehet e qetë”.

“Atje shkojë çdo vit me miqtë e mi nga fakulteti. Kryesisht në fund të qershorit sepse nuk ka shumë njerëz dhe kënaqemi në pushim të vërtetë”, tha Jankoviq për “Pobjeda” duke theksuar që në Adë “ushqimi është fenomenal, perëndimi i diellit magjik, si dhe shëtitjet nëpër plazh”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…