Aktorja L.Paraminski: ADA E BUNËS ËSHTË NJË NGA VENDET MË TË BUKURA NË BOTË

Leona ParaminskiAktorja e njohur kroate Leona Paraminski ka deklaruar që Ada është vend i mrekullueshëm. Çfarë të them?! Me të vërtet në jetë, deri tani, kam udhëtuar shumë, nga Kina deri në Amerikë, por ky vend është një nga më të bukurit në botë”, tha ajo për “Pobjeda”.

Ka thënë që duke qëndruar në Adë “kishte ndjesinë që është diku larg, në ndonjë kënd tjetër të botës, larg shtëpisë”.

“Shumë vend specifik dhe mbi të gjitha romantik”, tha aktorja 35 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…