Akva park: DY KOMPANI MORRËN DOKUMENTACIONIN

Akva parkKompania e Podgoricës “Saniteco” dhe firma turke “Polin” kanë marrë dokumentacionin e tenderit për ndërtimin e akva parkut në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info.

Siç qëndron në faqen e kompanisë, “Saniteco” merret me shitjen dhe ndërtimin e teknikës së baseneve, impianteve për filtrimin e ujit, sistemeve të shatërvanëve dhe pajisjeve shtesë, derisa “Polin” është një nga kompanitë më të njohura botërore e specializuar për ndërtimin e akva-parqeve.

Komuna e Ulqinit me 1 tetor ka shpallur tenderin ndërkombëtar për qiradhënie tridhjetëvjeçare të tokës në Shtoj për ndërtimin e akva-parkut.

Shpallja publike do të jetë e hapur deri më 31 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…