Akva park: GUR THEMELI PËR DITË TË ULQINIT

Polin, Sahret HajdarpasicDelegacioni i kompanisë së njohur turke “Polin” ka qëndruar të mërkurën në Ulqin dhe arriti marrëveshjen me kryetarin e Komunës Fatmir Gjeka që gur-themeli për ndërtimin e parkut ujor në Shtoj të vendoset për Ditë të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Kjo ditë, sipas dispozitave të Statutit të Komunës, është e shtuna e parë e prillit, e këtë vit i bie më dy prill.

Siç u paralajmërua më herët nga administrata lokale, “qyteti ujor” në pjesën e pasme të plazhit të madh është investim me vlerë 7.5 milion euro, i cili do të punësojë rreth 60 punëtorë dhe në mënyrë të konsiderueshme do të plotësojë ofertën turistike të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…