Akva park: QIRAMARRËSI LIROHET NGA PAGESA E KOMPENSIMIT PËR TOKË

Akva parkKëshilltarët e Kuvendit komunal në mbledhjen e ardhshme duhet të miratojnë propozimin për lirimin nga pagesa e kompensimit për tokë për vendosjen e objektit të përkohshëm të investitorit të akva parkut në Shtoj.

Drejtuesit e komunës kanë thënë Portalit Ul-info që ky propozim është rezultat i vullnetit që të nxitet investimi i cili duhet të përmirësojë në mënyrë të konsiderueshme ofertën turistike të Ulqinit dhe të punësojë rreth 60 persona.

Ato po ashtu kanë thënë që për shkak të arsyeve teknike, si dhe për shkak të këtij propozimi që do të shqyrtohet në Kuvend, është vendosur që tenderi për qiradhënie afatgjate të tokës për ndërtimin e akva-parkut të shpallet me 1 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…