Alarm për shkak të ujit: KUFIZIME NË MES TË SEZONIT!

“Kemi probleme në furnizim me ujë dhe për fat të keq ky problem do të zgjas”, deklaroi drejtori i Ndërmarrjes publike “Ujësjellës dhe kanalizime” Fehim Avdiu. Ai për “Vijesti” tha që do të duhet të “vendosen kufizime nga pesë-gjashtë orë, ndoshta edhe më shumë, e gjitha në varësi nga gjendja në burime”.

“Çështja rreth ujit regjional për këtë vit ka mbaruar”, tha ai duke theksuar që ndërmarrjes së tij nuk ka kush ti ndihmoj në tërë këtë punë.

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu tha që komuna i ka paguar Ujësjellësit regjional dhjetë mijë euro për borxhin e prapambetur, i cili është rreth 100 mijë euro. “Mbetet që dy ujësjellësit të bien dakord për dinamiken e pagesës, por dokument të tillë akoma nuk kemi. Është e qartë që tek Ujësjellësi regjional nuk i besojnë “Ujësjellësit” tonë, i cili edhe në gjyq e humbi procesin për shkak të borxhit”, tha ai dhe shtoi që “nga komuna, gjegjësisht nga ai, është kërkuar të jetë garant, çka ai ka pranuar, por akoma nuk ka asgjë nga kjo punë”.

Sipas fjalëve të tija, komuna i ka borxh NP “Ujësjellës dhe kanalizime” rreth 400 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar