ALARM: SHTETASIT E HUAJ, TË KTHYERIT NË KRYERJEN E VEPRAVE PENALE

Dy incidentet të rënda që ndodhen kohët e fundit në Ulqin janë arsye për të nisur analizën urgjente të punës së organeve kompetente shtetërore.

Kështu, për shembull, shtetasi i Kosovës Shaban Hyseni, i cili të mërkurën rreth mesnatës në qendër të Ulqinit ka qëlluar në pesë persona, para tre viteve ka plagosur një Ulqinak. Mbasi që një kohë të shkurtër ka qëndruar në burgun e Spuzhit, i është ndalur hyrja në Mal të Zi. Hetimi duhet të tregoj si ka ardhur prapë këtu dhe nga e ka pushkën e shkurtuar gjysmë automatike.

Po ashtu, njëri nga anëtarët e bandës grabitëse, e cila ka vepruar në Ulqin këtë verë, shtetasi i Shqipërisë A.N. (19) nga Shkodra, para kësaj po ashtu ka kryer vepër të rëndë penale në Mal të Zi, ndërsa derisa vendimin e gjykatës e ka pritur në liri, i është bashkuar grupit kriminal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,