“Albatrosi” u ngrit: PËR NJË TË TRETËN MË MIRË SE VITIN E KALUAR

“Këto ditë në objektin tonë ka për një të tretën më shumë mysafirë se vitin e kaluar në të njëjtën periudhë, ndërsa efektet financiare janë po ashtu shumë më të mira”, deklaroi drejtori ekzekutiv i këtij hoteli Xhemal Bushatliq.

Ai për Ul-info tha që ky trend pozitiv do të vazhdoj deri me 25 gusht, si dhe pret që, për shkak të lajmërimeve dhe rezervimeve, “Albatrosi” edhe në shtator do të jetë mirë i mbushur.

Bushatliq tha që shumica e mysafirëve janë Rus, rreth 40 për qind, e pas tyre vijnë turistët nga Çekia, Kosova, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina. “Dy të tretat e mysafirëve në hotelin tonë janë ato që vijnë me aranzhime të agjencive, një të tretën ato që vijnë individualisht”, tha ai duke shtuar që Rusët rrinë të paktën dy javë.

Sipas fjalëve të tija, ditët e kaluara kishin probleme me rrymë, ujë dhe zhurmë. “Problem i veçant për ne është kalimi i mysafirëve me autobus, i cili krijohet nga ish hoteli “Galeb” deri tek Plazhi i grave”, tha ai.

Kjo ndërmarrje i paguan rregullisht të gjitha detyrimet ndaj punëtorëve dhe ndaj shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi