ALEANCA QYTETARE – THIRRJE PUNËDHËNËSVE

Në bazë të rregullores së Qeverisë, nëse punësoni një person Rom, nuk paguani:

  • Kontributet për sigurim e obliguar social në paga,
  • Sigurimin pensional-invalidor,
  • Sigurimin shëndetësor,
  • Kontributet për sigurimin nga papunësia dhe Fondi i punës,
  • Tatimin në pagën e personave fizik.

SHFRYTËZONI KËTO BENEFITA

Audio klipin mund ta dëgjoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…