“Aleanca shqiptare”: NË MAJE TË LISTËS NIMANBEGU, GJEKA, MEHMETI…

Partia Demokratike, Forca E Re Demokratike, Lidhja Demokratike në Mal të Zi si dhe grupit qytetar Lëvizja-Tuz formuan koalicionin parazgjedhor “Aleanca Shqiptare”.
Siç mëson Portali Ul-info, në krye të kësaj liste do të jenë Genci Nimanbegu, Fatmir Gjeka dhe Saubih Mehmeti.
“Ky koalicion do të jetë lista me madhe e gjithpërfshirēse zgjedhore që do të përfaqësoj shqiptarët nga të gjitha trevat e Malit të Zi, në mënyrë dinjitoze dhe me krenari”, deklaroi Gjeka.
Aleanca Shqiptare do të dorëzojë sot listën e saj në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve në Podgoricë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…