Ambasadori Beci: IDETË PËR NDRYSHIMIN E KUFIJVE, SPEKULIME

“Plotësisht respektojmë sovranitetin e shteteve tjera dhe kufijtë ekzistues, ndërsa të gjitha idetë apo diskutimet në temën e ndryshimit të kufijve i konsiderojmë si spekulime të thjeshta”, tha ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi Tonin Beci.

Ai në intervistën për “Pobjeda” tha që është tendencë e natyrshme e njerëzve nga Shqipëria dhe Shqiptarëve në regjion integrimi evropian. “Kjo është politika zyrtare e Shqipërisë. Nuk shoh alternativë tjetër për tërë regjionin e cila mund ti konkurronte kësaj tendence”, theksoi ambasadori shqiptarë në Podgoricë dhe shtoi që marrëdhëniet e Malit të Zi dhe Shqipërisë janë tregim i suksesshëm.

Sipas fjalëve të tija, dy shtetet duhet më intensivisht të bashkëpunojnë ekonomikisht dhe që së bashku ti përpilojnë projektet që në mënyrë efikase ti shfrytëzojnë fondet e BE dhe të institucioneve tjera financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040