Ambasadori Beci: VLERËSOJMË LARTË HAPAT E MALIT TË ZI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAmbasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi Tonin Beci ka deklaruar që Mali i Zi ka arritur rezultate të rëndësishme pozitive në këtë vit.

Ai duke folur në koktejin e fundvitit në emër të përfaqësuese diplomatik të akredituar në Podgoricë, të cilin e organizoi ministri i punëve të jashtme të Malit të Zi Igor Llukshiq, tha që janë ndërmarr reformat ekonomike dhe politike në drejtim të përmirësimit të cilësisë së jetës dhe kohezionit shoqëror.

“I vlerësojmë lartë hapat e suksesshëm të cilat Mali i Zi ka vazhduar ti bëj në këtë vit në rrugën e integrimeve evropiane dhe në rrugën e reformave ambicioze drejtë NATO-së”, tha Beci.

Ambasadori i Shqipërisë veçanërisht ka theksuar që Mali i Zi luan rol Pozitiv në marrëdhëniet bilaterale me shtetet e Evropës juglindore, si dhe në iniciativat regjionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët