Ambasadori Hysa viziton PD: MARRËDHËNIET E MALIT TË ZI ME KOSOVËN SHUMË TË MIRA

Ambasadori i Kosovës në Malin e Zi Ylber Hysa bëri të mërkurën një vizitë lamtumirse në Partinë Demokratike.

Shkëlqesia e Tij foli me drejtuesit e kësaj partie kombëtare shqiptare: kryetarin Fatmir Gjeka, zëvendës kryetarin Gzim Hajdinaga dhe sekretarin e përgjithshëm Haxhi Sulejmani.

Bashkëbiseduesit shprehën kënaqësinë për bashkëpunimin e ngushtë dhe mirëkuptimin e jashtëzakonshëm në periudhën e kaluar.

U theksua se marrëdhëniet dhe bashkëpunimi midis dy shteteve të pavarura të Malit të Zi dhe Kosovës janë gjithashtu në një nivel të lartë, me shpresën se kështu do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Veçanërisht u theksua se turistët nga Kosova, me qëndrimin e tyre masiv në rivierën e Ulqinit këtë sezon, edhe një herë treguan se janë ngushtë të lidhur me Ulqinin, dhe ulqinakët konfirmuan mikpritjen e tyre tradicionale.

Liderët e PD-ës falenderuan ambasadorin Hysa për përpjekjet e tij për të përmirësuar marrëdhëniet mes dy vendeve, në të cilat, siç u tha, pakica shqiptare në Mal të Zi jep një kontribut të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Ulcinj Art Festival”: PROJEKTI “AIDA” BASHKON AKTORËT NGA ITALIA, SHQIPËRIA DHE MALI I ZI

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN
Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq përsëri paralajmëroi për rrezikun e erozionit në Adën e Bunës. “Nëse asgjë nuk bëhet, objektet dhe plazhi në

Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029
Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029

Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksander Daboviq solli vendimin për hartimin e Planit Strategjik të Zhvillimit të Komunës së Ulqinit për periudhën 2022-2029. Ky dokument, i cili pas Planit Hapësinor –

Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)
Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)

Në moshën 92 vjeçare ndërroi jetë Hysein Ceno Kapllanbegu. Ishte i lindur në Ulqin, ku edhe kaloi trë jetën e tij të gjatë. Ka punue edhe në Perast. Në shitoren “Napredak” të Gjakovës ka kalue kohën e

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet