Ambasadori i Turqisë: URIME KURBAN BAJRAMI MUSLIMANËVE TË ULQINIT

Mehmet Nijazi TanilirAmbasadari e Republikës së Turqisë në Podgoricë Mehmet Nijazi Tanilir uroi Kurban Bajramin të gjithë qytetarëve të Ulqinit të fesë islame me dëshirë që këtë festë të madhe islame ta kalojnë në paqe dhe kënaqësi.

Ai tha që Ulqini i ka të gjithë parakushtet që të zhvillohet shpejt dhe që Turqia dhe sipërmarrësit e saj do ta ndihmojnë në këtë drejtim.

Tanilir, përndryshe, gjatë vizitës së fundit në këtë komunë ishte i magjepsur me kompleksin rreth Xhamisë së Pashës duke thënë që Turqia do të ndihmojë rinovimin e hamamit dhe kronit, gjë që është precizuar mbas vizitës së përfaqësuesve të TIKA në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…