Analiza e fundit e Monstat-it: RROGAT NË ULQIN VAZHDOJNË TË JENË MË TË ULËTA NË VEND

Në raportin e fundit mujor të Entit shtetërorë për statistikë Monstat thuhet që rroga mesatare në këtë vend gjatë korrikut ishte 469 euro, gjegjësisht është më e vogël për 3,2 për qind se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Sipas kësaj analize, në Ulqin vazhdon të jetë rroga më e ulët mesatare në Mal të Zi dhe është 380 euro. Para Ulqinit janë Danillovgradi me 400, Bijello Pole me 403, Andrijevica me 405 të pagës mesatare të qytetarëve të tyre në korrik, ndërsa shumë përpara janë Tivari me 438, Budva me 467 apo Podgorica me 514.

Monstat-i arriti në përfundim që në krahasim me vitin e kaluar pagat në Ulqin kanë shënuar rritjen më të madhe në vend, përkatësisht janë rritur për tetë për qind. Kjo e dhënë shpjegohet me faktin që për arsye të inspekcioneve të shpeshtuara dhe rritjes së rrogës minimale punëdhënësit në Ulqin në muajt e fundit ishin të detyruar ti rrisin rrogat e punëtorëve të vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide