Analiza e ujit të detit: NË ULQIN ME CILËSI TË LART

Plazhi i madh, Velika plaza, Rana, DetiAnalizat e fundit të ujit të detit, të cilat i bëri Instituti për biologjinë e detit, kanë treguar që në të gjithë bregdetin e Ulqinit ajo është me cilësi të lart për larje.

“Të gjithë mysafirët dhe qytetarët tanë mund pa rrezik të lahen dhe kënaqen në det”, tha drejtori i këtij institucioni të njohur Mirko Gjuroviq.

Analizat e cilësisë së ujit të detit bëhen në Ulqinit, gjatë verës, çdo 15 ditë, në nëntë lokalitete, sipas projektit të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…