Analizave e forenzikëve: KRIPA E ULQINIT E PARREZIKSHME

New forensics DNA: voodoo or revolutionaryEkspertët e Qendrës forenzike në Danillovgrad kanë njoftuar se „substanca e bardhë e pluhurit“ të cilën në fund të vitit të kaluar në epruvetë i është dorëzuar Qeverisë së Malit të Zi nga ana e CZIP-it është – kripë.

Në këtë mënyrë është hequr dyshimi i prokurorisë që dikush me „pluhur të bardhë“ ndoshta deshi t’i shkaktojë dëm kryeministrit Millo Gjukanoviq.

Epruvetën me kripë nga Kriporja CZIP-i ia ndau vitin e kaluar politikanëve dhe zyrtarëve në kuadër të aksionit „T’i japim mundësi Kripores së Ulqinit“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…