Anketë: AEROPORTI NË ULQIN – PO APO JO?

Me aprovimin e Planit Hapësinor Urbanistik të Komunës së Ulqinit dhe Draftin e Planit Strategjik të Komunës deri në vitin 2028, parashihet mundësia e ndërtimit të aeroportit në Ulqin, në brendësinë e Plazhit të Madh.

One Response

  1. Me qene se aeroporti normal nuk mund te ndertohet ne zone kufitare, nje aeroport i vogel per aeroplane private do te ndikonte keq sepse plazhi i madh do behej i zhurmshem dhe nuk esht projekt profitabil. Ulqini ska se cka ofron per biznesmenet qe mund te vijne me private jet….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…