Anketë: Porto Milena në Ulqin – lagunë apo deponi?

Pas një shekulli, laguna mahnitëse, “baseni” më i madh i peshkut në Mesdhe dhe atraksion i Ulqinit, kanali i Porto Milenës është kthyer në një problem të madh, sinonim të ujërave të zeza dhe ndotjes. A mund të kthehet nga një pikë e zezë ekologjike në një nga vendet më tërheqëse në Ulqin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…