Anketë: SHQIPTARËT MË TË LUMTUR NË RAJON

Ata që po kërkojnë lumturi dhe kënaqësi më të madhe duhet të shkojnë të jetojnë në Evropën veriore. Jo në Egjipt apo në vendet e goditura nga kriza e eurozonës.

Të dhënat janë bërë publike nga një raport  Universitetit të Tokës në Kolumbia. Shqipëria, bashkë me Angolën dhe Zimbabven janë vendet që kanë pësuar ngjitje më të madhe nga të gjitha vendet e anketuara.

Shqipëria renditet në vendin e 62-të nga 156 vende që janë përfshirë në listë, ndërsa grekët pavarësisht krizës së madhe ekonomike, qëndrojnë në vendin e 70-të.

Mali i Zi renditet në vendin e 80-të, Kosova në vendin e 83-të, Maqedonia në vendin e 118-të, e Serbia në vendin e 106-të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…