APD „Zid“: U NDËRTUA SHESHI I LOJRASH PËR FËMIJË NË KATËRKOLLË

Shkolla KaterkolleAsociacioni për prosperitet demokratik – Zid në bashkëpunim me Fondacionin Petroviq Njegosh të dielën ka organizuar akcionin e ndërtimit të sheshit të lojrave për fëmijë në Katërkollë.

Ky akcion mblodhi rreth 50 pjesëmarrës: vendas të Katërkollës, qytetarë të cilët treguan interes të ndihmojnë zhvillimin e komunitetit në të cilin jetojnë dhe të kontribuojnë në përmirsimin e cilësisë të kalimit të kohës të vogëlushëve të vet, si dhe një numër i madh i vullnetarëve të APD-Zid. Banorët e këtij fshati, së bashku me drejtorin e shkollës në oborrin e të cilës është ndërtuar ky shesh i lojrave kanë treguar vullnet të mirë dhe kanë dhënë kontributin e vet për qëllimin tonë që Ulqinin ta bëjmë qytet sipas qefit të fëmijëve, e ky ishte hapi jonë i parë drejtë këtij qëllimi të përbashkët.

Sheshi i lojrave për fëmijë në Ulqin është dashur të ndërtohet që në shtator dhe atë në oborrin e shkollës fillore “Marshall Tito”, por në mungesë të bashkëpunimit me institucionet lokale dhe përkundër të gjitha punëve përgatitëse dhe përpjekjes tonë nuk ishim në mundësi që ti vendosim pajisjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët