APD “Zid”: ULQINI – QYTET MIK I FËMIJËVE

Asociacioni për prosperitet demokratik – Zid ka lajmëruar që të mërkurën, me 28 gusht 2013 në Ulqin, në hapësirën para SH.F. “Marshall Tito”, me fillim në ora 17, do të mbaj takimin publik me fëmijë dhe prindër.

“Me këtë rast do të ju prezantojmë çka APD – Zid punon në këtë qytet, do ti njoftojmë me detajet lidhur me aksionin e madh të ndërtimit të fushës për fëmijë në oborrin e shkollës, e cila do të mbahet me 7 shtator, ndërsa për fëmijë do të mbahet dhe program zbavitës. Po ashtu, kjo do të jetë mundësia që ti thërrasim të gjithë qytetarët e Ulqinit që të na bashkëngjiten në aksionin e përmendur, që së bashku të bëjmë një jap kah qëllimi i përbashkët – që Ulqini të njihet si qytet mik i fëmijëve”, thuhet në deklaratën e kësaj OJQ.

Takimi publik organizohet në kuadër të projektit të bashkëpunimit ndërkufitar me Shqipërinë, e me emrin: “Zhvillimi i strategjive lokale për shërbime sociale për regjionin ndërkufitar të Shkodrës dhe Ulqinit”, të përkrahu nga ana e Bashkimit evropian të cilën e përfaqëson Delegacioni i BE-së në Mal të Zi, e përmes IPA programit ndërkufitar Shqipëri – Mali i Zi. Projekti realizohet në bashkëpunim me organizatën Children Today nga Tirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë

Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT
Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash

Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë