APEL I ISMAJL SHAPTAFES

index1Unë quhem Ismajl Eljas Shaptafa me origjine prej Kravarit. Jetoj ne Tivar. Burojë nga një familje e varfër.

Ne vijim dëshiroj te jap disa shpjegime me te qarta rreth vëllait tim Ajetit. Ajeti është 27 vjeçar, dhe gjate jetës se tij qe nga lindja ka pas shume pengesa shëndetësore. Ne vitin 2002 ka pas një ndërhyrje kirurgjikale ne zemër ne Beograd. Para 4 muajsh vëllait tim Ajetit i paraqiten disa simptoma, organizmi i tij nuk i pranon asnjë lloj ushqimit. Pas disa vizitave te pasuksesshme ne Spitalin e Podgoricës, na adresuan për ne Beograd ne “Repartin për tumor dhe sëmundje trashëgimore”. Ne Beograd gjendemi tesh 44 dite. Diagnoza me te cilën është diagnostifiku Ajeti quhet NUNANOV SINDROM, e cila sëmundje sipas fjalëve te doktorit ka shume pak shpresa për shërim ne Beograd. Është edhe një propozim qe ndoshta duhet te shkojmë jashtë shtetit për një shërim te mundshëm te vëllait tim. Ju falënderoj te gjithëve për ndihmën e dhëne. Zoti ju shpërbleftë!

Me respekt Ismajl Shaptafa me familje tel. 00382-69-602-587

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do