Apel për ndihmë: ADNANI PO SHËROHET ME SUKSES, DUHET TË SHKOJË PRAPË NË TURQI

IMG-19db228cc877f27f2503cc6418b53565-V (1)Prindërit e Adnan Resulbegoviqit, djaloshit 9-vjeçar i cili në mënyrë të suksesshme po shërohet nga paraliza cerebrale, njoftua  se janë të gatshëm që prapë të udhëtojnë në klinikë në Turqi.

“Doktori i cili po ndjek fëmijën tonë tha se Adnanit i nevojiten edhe tre trajtime me qeliza amë. Për një kemi mjete, e shpresojmë që njerëzit e mirë do të na ndihmojnë që të grumbullojmë edhe rreth 20 mijë euro”, thanë ato duke theksuar se djali i tyre arriti përmirësim të dukshëm pas shërimit të parë në Stamboll.

Për të gjithë që dëshirojnë ti ndihmojnë Adnanit janë të hapur këto xhiro llogari:

Prva banka, 535-0900100235286-03, në emrin Adnan Resulbegović.

Për pagesa nga jashtë:
Raiffeisen Zentralbank
Oesterreich AG Vienna

Swift code: RZBAATWW

Prva banka CG AD
Podgorica
Swift code: PRVAMEPG
ME 25535093050000617730

Resulbegović Adnan, Ul. Steva Jankovica, Ulcinj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…