Apel urgjent: TI NDIHMOJMË AJET(ELJAZ) SHAPTAFIT

index1Ajet (Eljaz) Shaptafa, djalosh i ri, nga fshati i Kravarit, me banim në Tivar, është në gjendje të rëndë. Ky djalë i ri po lufton me sëmundjen dhe gjendja e tij fatkeqësisht vjen e keqësohet. Duke e ditur që një e keqe kurrë nuk vjen vetëm, situata ekonomike e familjes është poashtu në gjendje të keqe.                                    I sëmuri gjendet në Beograd për shërim dhe atje nevojiten mjete të konsiderueshme materiale, të cilat duhet siguruar deri ditën e enjte.

Andaj, me këtë rast apelojmë që të na ndihmoni kësaj familjeje sado që të keni mundësi.

Numri për kontakte: Ismail Shaptafa 069-602-587.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…