Apeli i sindikatës së Komunës: KËSHILLTARË, VOTONI VENDIMET NË REND TË DITËS

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitOrganizata sindikale e organit të vetëqeverisjes lokale ftoi këshilltarët në Kuvendin komunal të Ulqinit që të shtunën të votojnë pikat të cilat janë në rend të ditës.

Bëhet fjalë për rebalancin e buxhetit për këtë vit, vendimin për hipotekë dhe kredi me lartësi prej 4,25 milion euro, për çka ka dhënë pëlqimin Qeveria e Malit të Zi.

“Nëse kjo nuk do të ndodh, do të vijmë në situatë që nuk do të marrim pagat as në gjashtë muajt e ardhshëm”, thuhet në shkresën dorëzuar të gjithë partive në Parlamentin lokal dhe medieve.

Thuhet që, nëse vendimet e përmendura nuk votohen për arsye politike, ato do të kërkojnë shqyrtimin e rolit politik të KK Ulqin dhe marrjen e masave nga ana e Qeverisë së Malit të Zi në pajtim me Ligjin për vetëqeverisjen lokale. “Po ashtu, nëse ekziston përgjegjësia penale do ta kërkojmë nga funksionarët politik, lidhur me shkeljen e të drejtës nga marrëdhënia e punës”, shtohet në shkresën e Organizatës sindikale të Komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit