Aplikacioni për koronavirusin: 67 PERSONA NGA ULQINI JANË NË VETIZOLIM

Institut za javno zdravljeQeveria e Malit të Zi dhe Instituti i Shëndetit Publik i kanë bërë të disponueshme disa nga të dhënat për pandeminë momentale të virusit COVID 19 në territorin e Malit të Zi.

Janë të disponueshme dhe të qasshme të dhënat për numrin e personave në vetizolim në fshatra dhe qytete, si dhe vizualizimi i të dhënave për numrin e të infektuarve nga momenti kur në Mal të Zi zyrtarisht është shënuar rasti i parë i të sëmurëve nga COVID – 19.

Shfrytëzojmë këtë mundësi dhe ftojmë qytetarët nëse dëshirojnë të na kontaktojnë dhe ti kontribuojnë këtij projekti në info@coronacg.live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…